Magnetski razdvajač limovaSvuda tamo gdje se radi sa magnetskim vodećim limom je moguće upotrebti razdvojnik limova. On služi za olako radvajanje limova jedan od drugog i na taj način omogućava radnicima njihovo jednostavno skidanje prilikom ubacivanja u preše, škare ili pri drugoj obradi.

Osnova ovih razdvojnika su feritni magneti, koji stvaraju dovoljnu silu za razdvajanje i uljem premazanih limova. Moguće je ovako razdvajati samo limove koje su magnetski vodljivi.

Dimenzije razdvojnika limova

Magnetski razdvajač limovaProizvodimo bilo koje dimenzije magnetskih razdvojnika, koje razdvajaju i najveće formate limova. Za odredjivanje najpogodnije dimenzije razdvojnika limova je potrebno znati točne dimenzije slaganja limova i debljinu limova, koji trebaju da budu razdvojeni. Takodjer i da li je lim prije obrade premazan uljem.

Standardno isporučujemo magnetske razdvojnike limova u dimenzijama funkcionalne površine 145 x 180 mm.

  • Magnetski razdvojnik limova model 1 (MCP - 1) je pogodan za uporabu za limove debljine do 2 mm.
  • Magnetski razdvojnik limova model 2 (MCP - 2) je pogodan za uporabu za limove debljine do 3 mm.

Prednosti uporabe razdvojnika limova

Magnetski razdvajač limovaVelika prednost prilikom uporabe ovih razdvojnika je prije svega ugodnije uzimanje limova, ubrzavanje proizvodnje, povjećanje sigurnosti (nije potrebno upotrijebljavati nikakve druge uredjaje za odvajanje jednog lima od drugog, na primjer pilu za željezo).

On-line prodaja manipulacijskih pomagala

U našem e-shopu ćete si odabrati iz bogate ponude

KUPITI RAZDVOJNICI LIMOVA

Sljedeća manipulacijska pomagala koja će Vam olakšati posao