Magneti za podizanjeMagnet za podizanje služi za manipulisanje sa ravnim i kružnim materijalom na primjer u radionicama, slkadištima metalnih materijala, tjekom rukovanja škarama, preše, strojevima za obradu metala, tjekom zamjene oblika injekcijskih preša.

Uporabom veoma jakih neodimijskim magneta NdFeB dobijamo veliku snagu magneta za podizanje malih dimenzija.

Prednosti magneta za podizanje

  • Magnet za podizanjemagnet jednostavno „uključite i isključite“ pomoću poluge sa njegove bočne strane.
  • magnetska sila nije vremenski ograničena
  • dozvoljeno opterećenje magneta 100 - 2000 kg
  • neovisnost od električne energije
  • minimalni zahtjevi za održavanje

Prodajemo samo certificirane magnete

Certifikat SZÚNaši magneti za podizanje su testirani od strane Strojarskog instituta za ispitivanje u Brnu. Svaki magnet prije prodaje testiramo individualno i isporučujemo ga skupa sa certifikatom sa navedenom nosivošću. Svaki magnet za podizanje ispunjava norme  Direktive Europskog parlamenta i Vijeća 2006/42/ES.

Osiguravamo operativne termine isporuke

Vrijeme isporuke svih vrstamagneta za podizanje je u roku od 3 - 5 radna dana od dana primitka narudžbe, uz naručenu robu dopremamo takodjer i nosivost 5.000 kg.

On-line prodaja magneta

U našem e-shopu si izaberite magnete iz ponude

KUPITI MAGNET ZA PODIZANJE

Datoteke za preuzimanje

Testiranje magneta za podizanje

Testovací zařízení Vršimo revizijska ispitivanja svih vrsti i marki stalnih magneta za podizanje. Revizjski pregled magneta za podizanje se sastoji ne samo od kontrole čvrstine svih sastavnih djelova i njihovog trošenja (poseban naglasak dajemo konroli donjeg sučelja). Najvažniji dio revizije se sastoji u mjerenju sile odvajanja na opitnom uredjaju (sila, djestvom koje dolazi do odvajanja magneta od prenošenog tereta).

Da bi se osigurala sigurnost na radu, zahtjeva se da nosivost magneta za podizanje bude tri puta veća (odnosno magnet nosivosti 300 kg bi trebao ispuniti test na 900 kg). Naravno, nakon obavljanja ispitivanja izdaje se protokol o ispitivanju.

Preporučujemo kod svih vrsta sa oznakama stalnih magneta za prenošenje obavljati revizijska ispitivanja 1 x godišnje.

Redovite revizije i ispitivanja dizalica (medju koje se ubraja i stalni magnet za podizanje) su važne kako bi se spriječile nezgode i nesreće na radnom mjestu. U mogućnosti smo obavljati popravke magneta za podizanje.

Želite testirati magnete?

Obratite se nama. Svakom klijentu izlazimo maksimalno u susret.

DOGOVORITI TESTIRANJE